Presentation

RW Elevator besitter en unik kompetens som är sprungen ur den breda erfarenhet företagets ägare samlat på sig under sina mer än 30 år i branschen. Detta i sin tur ger RW Elevator en svårslagen fingertoppskänsla för kundernas behov, mål och eventuella frågeställningar.

Med en handplockad kärna av erfarna och välrenommerade medarbetare tar vi fram den bästa långsiktiga lösningen för varje tänkbart projekt och kund – inget är för stort eller för litet.

Vår relativt lilla storlek ger oss branschens snabbaste beslutsvägar och de högsta kraven ställer vi givetvis på oss själva. Hur ska vi annars bli bättre och utvecklas i en bransch som idag inte är vad den var igår?

 

Om företaget

RW Elevator, Ert förstahandsval när det gäller lösningar av alla sorter – allt från enklare projekt till komplexa anläggningar.

Vi satsar hårt på att kunna erbjuda ett brett utbud av produkter för allehanda tänkbara uppdateringar och ersättningsdelar från några av branschens mest flexibla leverantörer. Givetvis jobbar vi bara med erfararna företag och produkter med hög kvalitet. Målsättningen för våra kunder är; ett samtal = en komplett leverans.

- Det enklaste sättet att få nöjda kunder är att ha ett nära samarbete, både med kunder och leverantörer, och det blir svårt om företaget blir för stort. Att växa till en ”hanterbar” storlek tror jag innebär att vi som mest kommer att dubbla antalet anställda. Detta för att även i framtiden kunna ha kunden i fokus och samtidigt behålla våra otroligt snabba beslutsvägar, säger Roger.

 

Historik

RW Elevator startades 2011 av Roger Wahlgren. Rogers vision var att starta ett företag med en hanterbar storlek eftersom hans ständiga målsättning är nöjda kunder. Kunderna kommer främst från Norden och man märker att RW Elevators goda rykte ökar den geografiska spridningen.

Idag är vi fem man som jobbar i företaget som ligger utanför Norrtälje i en idyllisk miljö. Ni är välkomna på ett besök och en kopp kaffe!