Nyheter

Fällbara tröskelplåtar

Fällbara tröskelplåtar


Vi kan nu leverera fällbara tröskelplåtar speciellt framtagna för hissar med låg grop. Mer info: http://rwelevator.se/dorrar/troskelplatar/troskelplat-apron-fallbar-lag-grop/


Brythjul

Brythjul


Mycket konkurrenskraftiga priser på brythjul från Montanari. Kontakt oss för prislista.


Julstängt

Julstängt


Mellan 24/12 och 3/1 kommer vi ha stängt för semester. Vid brådskande behov av support vänligen ring 0722053311 och lämna ett meddelande. Vi på RW Elevator önskar dig en riktigt god jul och ett got…


Övervakad ljusridå

Övervakad ljusridå


Nyaste versionen på Weco´s övervakade ljusridå finns nu i lager. För att koppla över ljusridån i dörrzon finns en anpassad överkopplingsenhet. Kontakta oss gärna för mer information.


Hiss i 3D

Hiss i 3D


Ett exempel på en hissritning i 3D. http://rwelevator.se/userfiles/files/N2944.pdf (Högerklicka och välj spara som. Öppna sedan filen med Acrobat reader)


Semesterstängt

Semesterstängt


Under veckorna 28-31 kommer vi ha stängt för semester. Vid brådskande behov av support vänligen ring 0722053311 och lämna ett meddelande. Vi på RW Elevator önskar dig en härlig sommar.


rwelevator.se

rwelevator.se


Välkommen till rwelevator.se. Här hittar ni en del av våra produkter och information. Kontakta oss gärna om ni har frågor eller önskemål.